Formatgeria Xarcuteria Blanca

Les ultimes novetats de la nostra formatgeria i xarcuteria.


És un formatge fresc, que està fet de llet de búfala, amb forma de petit sac, és originari de Públia, del sud d'Itàlia. La llet de búfala és més ric en proteïnes que la de vaca, com que no té carotens, la burrata és més blanca. S'ha de mantenir en fred, banyat amb un sèrum perquè no es sequi.

Guanciale

 

El Guanciale és greix amb vetes de carn magra que s'obté salant la galta del porc. El seu nom s'origina del mot guancia, galta en italià. Bàsicament és un tall gras del porc o bacó, que s'extreu de la galta entre cap i espatlla, molt semblant a la cansalada en composició Pot ser tastat al natural, tallat en llesques o assaborit lleugerament escalfat sobre llesques de pa. El seu ús més freqüent és en salses com per exemple amatriciana de la qual n'és ingredient fonamental, plegat amb ceba, tomàquet i pebrot. També es troba en la recepta de pasta carbonara i fava al guanciale.

 

El recuit és un producte que combina a la perfecció amb tota classe de gustos i d'aromes. És molt apreciat com a postres, tot sol o acompanyat de sucre, mel, melmelada, fruites, xocolata o codonyat. Tot i això, també es pot incorporar a les amanides o als primers plats.

XARCUTERIA BLANCA
Mercat de la Concepció, parada 22

Plaça de Cuba 47

Mataró , 08303 , (Barcelona)

93 790 6287 info@formatgeriablanca.com